Teatre Principal

El Teatre Principal tanca el 2022 amb un 63% d’ocupació

En concret, 14.247 espectadors van apropar-se per gaudir de les 86 funcions que es van representar durant el transcurs de tot l’any.  Unes xifres similars a la resta d’anys, tot i que ha disminuït el nombre d’espectadors a conseqüència de la reducció dels espectacles.

Per dalt l’escenari també han passat més de 1.600 artistes tant actors, musics, dansaires o membres d’entitats arenyenques. Un dels responsables del Teatre Principal, Sergi Fortuny, diu que el percentatge d’ocupació és similar a la resta d’anys, tot i la disminució de públic i d’espectacles programats. En general,  destaca la bona crítica que han rebut per part del públic que ha valorat de forma satisfactòria de les funcions programades.

Unes xifres que esperen repetir durant aquest 2023 en un moment en què ja han donat a conèixer la programació fins al mes de juny.  En total comptarà amb 11 espectacles en viu de diverses arts escèniques:  teatre familiar o infantil, música, dansa o màgia.  Fortuny ha posat en relleu que la filosofia del Teatre Principal és oferir una programació ben variada en què tothom hi pugui trobar allò que més li agrada. Un bon exemple en són els espectacles de teatre per adults.

També hi haurà espectacles familiars amb ‘Jan Totlifan’ amb Estaquirot Teatre, ‘Bunji, la petita coala’ amb Festuc Teatre o ‘Mentida podrida’ amb Cal Teatre, entre altres. La música tampoc faltarà amb un dels plats forts que serà la visita el febrer del music Ramon Mirabet així com el concert del Cor Adàmaris amb el títol ‘Coral·lògc’ o ‘Tocats pel Silenci’ amb música clàssica de Ruth Lluís.  Tot això combinat amb la màgia del Mag Lari.  També es faran les retransmissions via satèl·lit d’òpera i ballet amb espectacles com ‘La ventafocs’ o ‘Les noces de Fígaro’ o ‘El barber de Sevilla’, entre altres.

Precisament, ja s’han posat a la venda les entrades de la nova programació. De moment, ha tingut molt bona rebuda i, segons s’avança, s’han venut localitats en gairebé tots els espectacles. Els  que més èxit han tingut, a hores d’ara, és el concert de Ramon Mirabet i l’espectacle de màgia de Mag Lari. Les localitats es poden adquirir al web del Teatre Principal i tota la programació la podeu consultar en aquest enllaç.

Font: Ràdio Arenys (10/01/2023)