Teatre Principal

A la venda les entrades de la nova programació al Teatre Principal

Donarà el tret de sortida el 19 de gener i comptarà amb 20 propostes de teatre, música, màgia o dansa i retransmissions en directe via satèl·lit. Un dels plats forts de la temporada és el concert de Ramon Mirabet o l’espectacle del Mag Lari.

La primera proposta teatral arriba el dia 5 de febrer amb un espectacle familiar ‘En Jan totlifan’  de la companyia Estaquirot Teatre. Abans, però, hi haurà la primera retransmissió en directe via satèl·lit del ballet ‘Com aigua per xocolatada’. A partir d’aquí, s’ha programat un seguit de propostes de música, màgia, teatre infantil i per adults. Entre els plats forts teatrals, destaca ‘Tocar Mare’ amb Lluisa Castells i Georgina Latre o ‘Buffalo Bill a Barcelona’ amb Ramon Madaula i Raquel Sans.  Tampoc faltarà la música del cantautor Ramon Mirabet o la màgia del Mag Lari.

Una programació que sempre fa una aposta clara pels espectacles amb participació arenyenca.  Per exemple, hi haurà ‘Mentida Podrida’ de Dora Cantero, ‘Melodama’ amb Marti Doy  o l’actuació del Cor Adàmaris de l’Escola de Música o l’espectacle Libertas, entre altres.

 Les entrades ja es poden adquirir al web del Teatre Principal.  La programació s’allargarà fins al mes de juny.

Font: Ràdio Arenys (22/12/2022)