Teatre Principal

Avui primer de setembre, presentem nova temporada al Teatre Principal d’Arenys de Mar.

Des d’avui ja pots descarregar-te la nova programació en format PDF al teu mòbil o mirar tota la informació i comprar entrades de tots els espectacles a la pàgina web del teatre (www.teatreprincipal.cat).

La temporada arrenca el diumenge 18 de setembre amb Les Bones Intencions una obra interpretada per Míriam Iscla i Joan Negrié. Aquesta serà una de les dues obres de teatre per adults que trobarem aquesta temporada, l’altre serà a finals d’octubre, Monopoli, text guanyador del combat de dramatúrgia de Temporada Alta 2020 i interprétat per Sara Espígul i Eduard Buch.

MONOPOLI (23 d’Octubre)

La programació compte amb tres concerts ben diferents, a l’octubre un de música clàssica amb Nexus Piano Duo, el novembre un del tot innovador, format per un quartet de corda i una bateria, ells són els Northern Cellos, i el desembre tancant aquesta temporada podrem gaudir d’un concert de Nadal a ritme de swing de la mà de Swing Engine.

A finals del mes de novembre dues companyies de dansa contemporània ens visiten el teatre amb el seu espectacle produït conjuntament El Fil del Silenci.

Per tots aquells que vulgueu vindre amb els més petits de la família, us presentem quatre propostes de Teatre Familiar: Sopa de Pedres, L’Arc de Sant Martí i la LlunaLa Motxilla de l’Ada i Amb P de Pallaso, quatre espectacles ben diversos i molt interessants.

LA MOTXILLA DE L’ADA (13 Novembre)

Finalment, no hi falten les retransmissions via satèl·lit amb tres òperes i tres ballets des de la Royal Opera House de Londres, amb títols com: Madama ButterflyAidaMayerling… i alguns més que podreu descobrir en aquesta programació.

Descarrega-la i esperem que t’agradi!