Teatre Principal

El Festival de Jazz celebra enguany la seva 30ena edició

Una edició que compta amb 5 concerts amb artistes de renom que ja han actuat anteriorment al certamen musical arenyenc.  Donarà el tret de sortida el pròxim 29 de juliol i s’allargarà fins al 26 d’agost.  Les actuacions seran tots els divendres a partir de les 10 de la nit al pati del Xifré.

El regidor i tècnic de Cultura, Josep Maria Pruna i Enric Pera, expliquen que no s’esperaven l’any 1992, quan van fer la primera edició a les feixes del Xifré, arribar aquests 30 anys.  Expliquen que per l’efemèride s’ha optat per un cartell amb artistes que ja han actuat anteriorment en el certamen i que han tingut molt bona rebuda entre el públic. Entre els convidats, hi haurà  Lluis Coloma & his musical troupe & Big Dani PerezLos Mambo Jambo,  Sunsey Rhythm Kings & Emmanuel TT Djob & Rachel RatUnusal Trio i Big Band Jazz Maresme & Marian Barahona & Richard Gili.

Un Festival que recuperarà la total normalitat amb un aforament entre 400 i 450 persones així com el servei de bar.  Des de l’organització esperen una bona resposta del públic que acostuma a ser molt fidel i compta amb persones amants del jazz i d’altres que volen gaudir d’aquest estil musical.

De moment, no es plantegen un canvi d’ubicació tot i que s’havia estudiat la possibilitat de traslladar-lo a la plaça de la Sardana. En aquest cas, caldria un canvi de filosofia del Festival. Les entrades es posaran a la venda a partir del mes de juny des del web del Teatre Principal. El preu és de 10 euros anticipada i 12 a la taquilla. 

Qui vulgui conèixer més detalls de la nova edició ho pot fer al web jazzarenys.cat.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (22/05/2022)