Teatre Principal

Titularitat d’aquest web

La Societat Coral l’Esperança, responsable de la gestió del Teatre Principal d’Arenys de Mar, és la titular d’aquest web i, per tant, responsable legal dels seus continguts i les dades dels seus usuaris.La Societat Coral l’Esperança té els seus orígens en el moviment que va impulsar Josep Anselm Clavé i Camps, per tal que la ciutadania popular accedís a la cultura mitjançant el cant coral. Fou fundada a Arenys de Mar l’any 1863. La Societat Coral l’Esperança té la seva seu al carrer de Frederic Marès, núm 2 d’Arenys de Mar (08350). El número de telèfon de l’entitat és el 93 792 11 83 o 679 08 99 27. L’entitat té el Número d’Indentificació Fiscal (NIF) G58376799. El correu electrònic de contacte és info@teatreprincipal.cat.

Condicions de venda d’entrades en línia

La Societat Coral l’Esperança us ofereix un sistema de venda d’entrades en línia. El sistema permet la compra d’entrades per espectacles concrets amb una reserva específica de butaca. Un cop fet aquest procés es pot fer el pagament a través de targeta de crèdit. Són vàlides tots els tipus de targetes de qualsevol entitat bancària: Visa, Mastercard i Maestro. Després d’acceptar la compra es farà la validació de la targeta i el càrrec. El procés és absolutament confidencial, a través d’una pasarel·la de pagament en línia i únicament l’entitat financera disposarà de la informació de la targeta. Els usuaris registrats disposen d’un espai personal on queden guardades totes les seves compres. Des d’aquest espai poden imprimir les entrades per poder utilitzar-les com a confirmació de compra i les hauran de presentar per accedir a l’espectacle.Les entrades disposen d’un codi de barres únic i cada entrada només podrà ser utilitzada una vegada per la sessió que s’hagi reservat. No s’admeten devolucions o canvis d’entrades. L’accés a la sala un cop iniciada la representació quedarà tancat i restringit segons l’espectacle. L’organització es reserva el dret de variar qualsevol aspecte d’aquest programa.

La gestió de dades personals

Les dades personals que faciliteu per fer el vostre registre personal o adquirir una entrada, tindran un tractament informatitzat i quedaran incorporades de forma confidencial en un fitxer del qual és responsable la Societat Coral l’Esperança, responsable de la gestió del Teatre Principal d’Arenys de Mar, amb la finalitat de fer-vos arribar informació de les activitats culturals que programa i informació d’activitats que puguin ser del vostre interès. En cap cas aquest fitxer se cedirà o es vendrà a altres empreses sense el vostre permís previ i explícit. De conformitat amb la llei de protecció de dades (LOPTD), Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre, teniu dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, cancel·lar-la, i en el seu cas, revocar el vostre consentiment a la referida llei i a altres normes que la desenvolupen, sense efectes retroactius, escrivint a la nostra adreça info@teatreprincipal.cat