Teatre Principal

El Teatre Principal arrenca la temporada amb una proposta familiar

Serà amb l’obra ‘En Jan Totlifan’ de la companyia  Estaquirot Teatre, un espectacle que parla sobre l’autonomia i el valor de l’amistat.

Olga Jiménez, una de les titellaires, explica que l’espectacle vol reflectir com les famílies actuals , moltes vegades, pel ritme de vida  no deixen el temps necessari perquè els seus fills tinguin autonomia i es desenvolupin. A més, posa de manifest la protecció que exercim sobre ells.  Tot plegat, és el que explicaran en aquesta història d’en Jan, un infant a qui sempre li han fet tot i decideix emprendre un viatge sol per aconseguir tenir la seva pròpia autonomia.

La companyia Estaquirot Teatre està girant, en aquests moments, deu obres diverses. D’aquesta que es podrà veure a Arenys, diuen que, de moment, està funcionant molt bé. Aquesta serà l’última gira de la companyia qui ha decidit posar el punt final a la seva trajectòria perquè arriba el moment de jubilar-se després de 50 anys als escenaris.  Afirmen que venir a Arenys de Mar també serà especial perquè compten amb l’escenògraf arenyenc, Alfred Casas. 

La cita és diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Principal.  El preu de l’entrada general és de 7 euros amb possibilitat de descomptes.

Font: Ràdio Arenys (03/02/2023)