Teatre Principal

Un espectacle de circ contemporani, aquest diumenge al Principal

‘Kristall Bohème [ Excavació d’una Memòria ]’ de Vivian Friedrich & The Shubert Sisters és l’espectacle que es podrà veure aquest diumenge al Teatre Principal fent una  fusió del circ, el moviment, l’òpera tot acompanyat pel bufat de vidre en viu.

Vivian Friedrich explica que aquest espectacle neix com un homenatge  a la memòria transgeneracional i, en aquest cas, ha volgut centrar-ho en el  vidre de Bohèmia i aquest treball artesà del qual s’hi dedicaven els seus avis. Una composició basada en moviment i acrobàcies a la corda-U, el faquirisme i la manipulació d’objectes, creant un paisatge de reflexos, petjades, veus i escultures transparents.

Un espectacle immersiu que es va estrenar a la Fira Mediterrània de Manresa fa dos anys i també s’ha pogut veure al Mercat de les Flors a Barcelona, tot i que també ha fet gira internacional.  Friedrich diu que és difícil que les sales teatrals optin per aquest espectacle de circ contemporani. Segons diu, el públic encara opta per un tipus d’espectacle més aviat tradicional.

La cita serà aquest diumenge a  les 7 de la tarda i l’espectacle té un preu de 12 euros i 10 si es compra de forma anticipada. També hi ha possibilitat de descomptes.

Font: Ràdio Arenys (11/03/2023)