Teatre Principal

‘Strafalari’ del Mag Lari arriba aquest diumenge al Teatre Principal

El nou espectacle del mag més extravagant compleix el seu primer mes de vida i ho farà al Teatre Principal. El show promet rialles, interacció i més màgia que en cap altre anterior.

Doble sessió. 12 del migdia on queden poc més de 40 entrades i 6 de la tarda, on només en queden 4. El Mag Lari ha explicat que està molt content de les primeres funcions, que l’espectacle està funcionant realment bé, però que tot just és el principi d’una llarga gira de tres anys voltant per escenaris.

Sobre el Strafalari que viurem a Arenys. Ha dit que es tracta d’un espectacle amb més màgia, respecte espectacles anteriors, que és menys irreverent que d’altres, però que continua comptant amb una gran dosi de rialles, d’interacció amb el públic i d’un darrer número de màgia que té força espectacularitat.

La gira del “Strafalari” és només un dels projectes amb els quals està treballant el mag de Tiana, que també està gestionant els primers nou mesos de vida de la “Casa dels Àngels”, una casa del segle XVI plena de misteris, on viu el Mag Lari a Castellserà (l’Urgell) però que ha convertit en una casa amb un circuit intern per dins, farcit d’experiències sensorials.

Però al marge d’això també està pendent de tornar a obrir l’escola de màgia que feia precisament dins la “Casa dels Àngels” abans de la pandèmia. I per si no n’hi hagués prou, aquesta setmana també hem sabut que el Mago Pop comprava un teatre gegantí a Branson amb més de 57.000 butaques i se n’emporta el “Nada es impossible” primer cap a Broadway i després cap a Misouri acompanyat de Lari que li porta la direcció escènica

Font: Ràdio Arenys (24/03/2023)