Teatre Principal

‘Melodama’ de Martí Doy i Eugenio Navarro arriba al Teatre Principal aquest diumenge

Un espectacle de titelles per adults que explica la història d’una nena òrfena que no coneix l’amor.

El Teatre Principal ens porta una nova proposta aquest cap de setmana, aquesta vegada, però, va dirigida als adults. Concretament, el teatre arenyenc acull ‘Melodama’, un espectacle de titelles per adults que, tal com indica el seu nom, és un melodrama.

En aquesta ocasió, Martí Doy i Eugenio Navarro recuperen el fulletí de Henri Rousseau ‘La venjança d’una òrfena russa’ de 1899 i la seva adaptació per explicar al públic la història de la Sophie, una nena orfe que viu amb la seva tieta i mai no ha conegut l’amor. Quan creu que l’ha conegut, queda atrapada per haver-se enamorat de la persona equivocada.

Aquesta proposta va estrenar-se el 2001 i en més de vint anys d’història ha passat per escenaris de tota Catalunya, Espanya i Europa. Ara, torna als escenaris per commemorar, després de la pandèmia, el seu vintè aniversari. La cita és aquest diumenge a les 19h. Les entrades tenen un preu de 12 euros a taquilla, 10 euros si es compra de forma anticipada i també hi ha possibilitat de descomptes.

Font: Ràdio Arenys (01/04/2023)