Teatre Principal

‘Bunji, la petita coala’ arriba de la mà de Festuc Teatre al Teatre Principal

Aquest diumenge la companyia Festuc Teatre ens porta la història de la Bunji, una coala que no encaixa dins la seva família. La cita és demà a les 18h i encara hi ha entrades disponibles.

Aquest diumenge el Teatre Principal acull una nova obra de teatre, en aquest cas es tracta de ‘Bunji, la petita coala’. Aquesta representació explica la història de la Bunji, una coala que viu en un bosc d’eucaliptus. Els coales són una espècie amb una activitat diària molt escassa, és per això que la forma de ser de la protagonista no encaixa amb la seva tribu. I, és que la Bunji quan tothom dorm, vol jugar, descobrir i enfilar-se fins que un dia, un fet inesperat farà que s’allunyi del seu entorn.

Aquest és un espectacle de teatre i titelles que a través, de la narració, els diàlegs i algunes cançons, captivarà al públic des del primer moment al pur estil de Festuc Teatre, la companyia que el presenta.

Les entrades ja estan a la venda a un preu de 7 euros, tot i que es poden adquirir al web del Teatre Principal de forma anticipada a un preu de 6 euros. A més, també hi ha possibilitat de descomptes. La cita és demà a partir de les 18h.

Font: Ràdio Arenys (04/03/2023)