Teatre Principal

Pep Plaza estrena avui l’espectacle ‘El substitut’

El nou espectacle de Pep Plaza s’estrena avui l’espectacle ‘El Substitut’ al  Teatre Principal. Hi haurà una doble funció a les 20h i les 11 de la nit. Només queden poques entrades disponibles a les 11 de la nit. 

 Pep Plaza, qui ha fet residència al Teatre Principal, estrena avui ‘El Substitut’, un monòleg en què Plaza interpretarà al voltant de 50 personatges del món de l’esport, la política així com altres del món social com cantants, cuiners o, també, periodistes.  Un espectacle que girarà tindrà com argument central un actor qui haurà de fer de substitut de diversos personatges. 

Per Plaza, és un espectacle ‘entranyable’ en què els seus pares tindran un cert protagonisme i també comptarà amb la col·laboració altres actors, com Espertac Peran, Joan Pera o Quim Masferrer.

Finalment, afirma que li fa especial il·lusió poder estrenar al Teatre Principal tenint en compte la seva vinculació amb Arenys de Mar. El preu de l’entrada és de 12 euros i encara es poden comprar de forma anticipada al web del teatre Principal.

Font: Ràdio Arenys 91.2