Teatre Principal

Ja pots saber tot el que us hem preparat per a aquest final d’any 2023 al Teatre Principal.

Avui hem publicat i anunciat la nova programació per a la temporada de tardor-hivern del 2023. Amb una gran combinació de produccions teatrals, concerts de música, retransmissions en directe, i espectacles per a tota la família. L’equip de programació del Teatre Principal d’Arenys de Mar, hem estat treballant per aconseguir una selecció de produccions que cobreixin una àmplia gamma d’estils i gèneres per satisfer els gustos de tots els espectadors.

Les entrades per a la temporada de setembre a desembre de 2023 al Teatre Principal d’Arenys de Mar ja estan disponibles a través del web del teatre i a la taquilla del teatre els dies que sigui oberta.

La temporada s’iniciarà amb una proposta musical, “Miralls“, el nou espectacle de la cantant Gemma Humet sota la direcció i escenografia de l’arenyenc Lluís Danés. Per als amants de la música, el Teatre Principal també hem programat dos concerts més dins d’aquesta programació. Els espectadors tindreu l’oportunitat de gaudir de la veu de l’Elena Gadel que ens presentarà el seu últim espectacle “La Dona que em Vesteix” i d’un “Concert d’Any Nou“, amb un gran nombre de músics d’amunt de l’escenari del teatre amb Arts Simfònica Jove.

Les propostes teatrals que us portem aquesta temporada, són dues noves obres de textos contemporanis catalans. Per una banda, “Austràlia“, on ens parla de la història de dues germanes que una li pregunta a l’altre si li donaria un òvul per poder tenir un fill/a amb el seu marit… que faríeu vosaltres? I, per altra banda, l’èxit de la temporada passada que no ha parat de girar per tots els escenaris de Catalunya i ha fet dues temporades a Barcelona, la comèdia “La Pell Fina“, una obra de Carmen Marfà i Yago Alonso, equip que potser recordeu per l’antiga proposta Ovelles que es va intepretar també al teatre d’Arenys de Mar.

Volem destacar la gran aposta que hem fet aquesta temporada amb uns espectacles molt potents per a teatre familiar. Un total de quatre espectacles familiars trobareu en aquesta nova temprada. L’espectacle de clown “Un vestit nou per a l’Emperador” de la Pera Llimonera, el nou espectacle de músca del grup Ambauka “La Gran Família“, el multipremiat espectacle de Xirriquiteula Teatre amb l’història de la primera gossa que va viatjar a l’espai “Laika“, i l’últim musical de la Roda Produccions “En Joan sense Por i la casa Encantada“. Tots ells propostes molt interessants i de molt gran nivell.

Com sempre no poden falter les retransmissions en directe des de la Royal Opera House de Londres, que hi trobarem tres títols: “El Oro del Rin” de Richard Wagner, com a òpera i “Don Quixot” i “El Trencanous” com a propostes de ballet.

Estem emocionats de presentar-vos aquesta nova temporada al Teatre Principal d’Arenys de Mar que hem treballat molt per seleccionar una combinació d’espectacles que esperem que agradin, captivin i emocionin els nostres espectadors.