Teatre Principal

CONCERT D’ANY NOU

Amb l’Orquestra Arts Simfònica Jove.


L’Arts Simfònica Jove està liderada per Josep Maria Sauret, qui la va fundar el 2018, amb l’objectiu de reunir joves talents amb estudis professionals i superiors d’arreu de Catalunya. La complicitat dels joves músics i famílies  va ser essencial en aquell moment i continua sent un dels grans valors de l’orquestra. Des de llavors l’orquestra s’ha consolidat amb una activitat i estructura estable, i ara està formada per més de 50 joves músics d’entre 15 i 25 anys que conformen aquest projecte global en l’àmbit de Catalunya. L’orquestra forma part ja de l’activitat musical d’Auditoris, Teatres i Festivals del Territori català. El repertori dels concerts apropa la gran música simfònica a tots els públics.

Concert dedicat a la música mes representativa dels Valsos i polques d’Strauss i del Ballet “El Trencanous” de P. I. Txaikovski. Podrem escoltar obres com el Vals de les Flors, Vals Veus de Primavera, Pizzicato Polka, Dansa de la fada, Dansa Trépak, entre altres. 

Txaikovski i els Valsos, Polques i Marxes de Strauss són les obres més emblemàtiques de tota Europa per Nadal i Any Nou.

Fitxa artística

Direcció: Josep Maria Sauret.
Intèrprets: Musics de l’Orquestra Arts Simfònica Jove.

Preus i descomptes

Diumenge, 17 Desembre
19.00h
Durada de l’espectacle:
90 minuts
Lloc de l’espectacle:
Teatre Principal d’Arenys de Mar