Teatre Principal

La nova programació del Teatre Principal ens portarà 18 propostes

El Teatre Principal posa avui a la venda de les entrades de la nova programació que arrencarà el 30 de gener.  Un total de 18 propostes confeccionen la programació que es divideix amb espectacles infantils, teatre per adults, música i retransmissions via satèl·lit d’òpera i ballet.

L’espectacle infantil ‘La llàntia Maravellosa’ de Festuc Teatre serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la programació d’aquest primer semestre de l’any que comptarà amb una representació mensual dirigida als més menuts.  Tampoc faltarà la música o les produccions d’arenyencs com, per exemple, ‘Mistela Candela Sarsuela’ de Gemma Sangerman.  Pel que fa a teatre per adults destaca l’obra ‘Una teràpia integral’ de Critina Clemente i Marc Angelet.

Totes aquestes propostes estaran acompanyades d’una aposta ferma per les retransmissions via satèl·lit amb espectacles com ‘Romeu i Julieta’, ‘La flauta màgica’ o ‘El llac dels cignes’, entre altres.

Per conèixer més detalls de la programació d’enguany podeu escoltar l’entrevista a Sergi Fortuny, un dels responsables del Teatre Principal.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (10/01/2022)