Teatre Principal

‘La llàntia meravellosa’ de la companyia Festuc Teatre obre la temporada del Teatre Principal

Es tracta d’un espectacle de titelles que adapta el tradicional conte d’Aladí.  La cita és demà a les 6 de la tarda.

És un espectacle de titelles i actors que inclou música, canvis d’escenografia i una part visual important per atraure els més petits.  El seu director, Pere Pàmpols, afegeix que els espectacles que ofereix la companyia sempre inclouen un missatge que, en aquest cas, es centra en els desitjos, l’acceptació d’un mateix, l’amor i la por.

L’argument de ‘La llàntia meravellosa’ se centra en una nena que té el desig de complir un desig: aconseguir la cura de la seva mare que pateix càncer. Un anhel, però, que el geni no podrà satisfer perquè no concedeix desitjos a tercers.  Això fa replantejar a la protagonista el paper d’aquesta llàntia.

Un espectacle que s’ha estrenat recentment i ha participat en diversos festivals de Teatre. La cita és a les 6 de la tarda i l’entrada té un preu de 7 euros, 6 si es compra de forma anticipada.

Aquest serà el primer espectacle de la nova temporada del Teatre Principal. La programació d’aquesta vegada comptarà amb 18 propostes que passen per espectacles infantils, teatre per adults, música i retransmissions via satèl·lit d’òpera i ballet.

Les entrades per tots els espectacles ja estan a la venda al web de l’equipament cultural.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (29/01/2022)