Teatre Principal

Uns 13.000 espectadors passen pel Teatre Principal durant el 2021

Des de l’equipament es mostren satisfets amb la xifra, ja que recupera els assistents d’altres anys. A més, cal tenir en compte que el teatre va tenir durant la majoria de l’any un aforament del 70%.

El teatre està pendent de l’aforament per l’inici del 2022

Un dels responsables del teatre, Sergi Fortuny, ha destacat que estan contents, sobretot perquè el 2020 va ser un any molt dolent amb poc més de 4.000 assistents i el teatre va estar tancat molt temps per la pandèmia. Hi ha hagut un total de 115 funcions, tenint en compte la programació en sí com també la campanya Anem al Teatre, lloguers de sala, els festivals, la temporada d’òpera i actes institucionals.

Fortuny ha reconegut que aquest 2021 ha punxat una mica la programació infantil. En canvi, la programació per adults té clarament una tendència a l’alça els darrers anys. A més, cada vegada es fan propostes de més qualitat. 

El Teatre Principal ja té a punt la nova temporada, que arrencarà el 30 de gener. El dubte és quan posar les entrades a la venda, ja que de moment l’aforament torna a ser del 70% però potser passat festes torna a ser del 100%.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (29/12/2021)