Teatre Principal

‘Hamelí’, la proposta d’aquest diumenge al Teatre Principal

El Teatre Principal reprèn la seva activitat aquest diumenge. Es tracta d’una obra de la companyia Xip Xap que pretén fer reflexionar al públic sobre qui són els culpables del que passa al nostre voltant.

Durant aquestes últimes setmanes no ha sigut possible celebrar actes culturals com a mesura cautelar per evitar els contagis de la Covid-19. Amb el nou pla de desescalada de la Generalitat, el Teatre Principal ha decidit apujar el teló amb l’espectacle ‘Hamelí’ de la companyia Xip Xap. Un dels intèrprets de l’obra, Victor Polo, explica que aquesta versió pretén fer reflexionar al públic que els culpables del que ens passa no sempre són qui pensem.

La possibilitat que cada persona acabi fent una lectura diferent de l’obra i del que allà s’hi representa és un dels atractius principals de l’espectacle, afegeix Polo.

El resultat de tot plegat és un muntatge que barreja actors, actrius, titelles, algunes cançons i on l’escenografia ajuda a reiterar la proposta argumental tot evidenciant que ‘les coses amaguen coses’.

La funció dura 60 minuts i es fa aquest diumenge a les sis de la tarda. El preu de l’entrada general és de 7 euros i si és anticipada és de 6.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (27/11/2020)