Teatre Principal

El compositor Beethoven, protagonista aquest diumenge al Teatre Principal

El concert dedicat al compositor alemany anirà a càrrec de Nexus Piano Duo. Un espectacle que celebra el 250è aniversari del naixement del compositor alemany i que constarà de tres peces que recorreran la seva trajectòria vital. La cita és diumenge a les 7 de la tarda.

Joan Miquel Hernández, integrant del Nexus Piano Duo, explica que han escollit tres peces que els permetran recórrer diferents moments de la trajectòria vital de Beethoven. Destaca que totes les obres interpretades són conegudes pel públic. Aquestes són la ‘Sonata per a piano a quatre mans’, ‘La gran Fuga’ i ‘La cinquena simfonia’.

Nexus Piano Duo és una agrupació de piano a quatre mans que neix l’any 2000. L’altra integrant del grup, Mireia Fornells, diu que en un concert és completament diferent escoltar un piano tocat a dues mans que escoltar-lo tocat a quatre. Amb dos intèrprets, diu, entra en joc compartir la música, escoltar l’altre i crear conjuntament. Segons confessa, és una experiència molt més enriquidora.

Per tothom qui vulgui assistir, recordem que el concert serà aquest diumenge a les 7 de la tarda al Teatre Principal i que l’entrada té un preu de 12 euros.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (04/12/2020)