Teatre Principal

Els actes de l’Any Cucurull segueixen avui amb una lectura dramatitzada al Teatre Principal

Es basarà en fragments de l’obra ‘L’últim combat’ de Fèlix Cucurull i anirà a càrrec de Fènix Teatre i una interpretació, amb veu i música de les corals l’Esperança i l’Aixa. Serà a partir de les 8 del vespre i el presentarà la nostra companya Isabel González.

Fènix Teatre ha teatralitzat una de les narracions curtes que Cucurull va escriure en la que va ser la seva primera novel·la titulada ‘L’últim combat’. Es tracta d’una obra que té la Guerra Civil espanyola com a rerefons, on crea un clima de gran dramatisme fins a arribar al final. Un dels responsables de Fènix Teatre, Jordi Pons, ha explicat que l’argument girarà entorn un noi i una noia ferits de guerra.

La lectura es combinarà amb imatges en una pantalla i aniran canviant en funció de la situació amb la que es trobin els protagonistes. De fet, es recomana no entrar i sortir de la sala per no afectar aquestes projeccions.

La lectura dramatitzada anirà a càrrec dels actors Gemma Sangerman, Sergi Argemí i Quim Dotras. A més, dos poemes de Fèlix Cucurull aniran acompanyats per les corals l’Esperança i l’Aixa musicats pels cantautors Dídac Rocher i Félix Cucurull.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (17/05/2019)