Teatre Principal

Arriba una nova edició de la Mostra de Teatre Escolar

Aquest cap de setmana es farà la 33ena edició de la Mostra de Teatre Escolar Juli-Manuel Pou Vilabella organitzada pel col·lectiu Homo Teatris. En aquesta mostra hi participen alumnes de les tres escoles arenyenques. La cita és demà i diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Principal.

Aquest any la mostra es trasllada de teatre i les obres escollides s’interpretaran al Principal en comptes del Seràfics.   En el cas de l’escola Joan Maragall poratran en escena ‘El Petit Príncep’, el col·legi La Presentació ‘Un embolic de rates i gats’ i, finalment, l’escola Sinera ‘Helen Keller & Anna Frank’. El responsable de la Mostra, Roger Pou, ha afirmat que es tracta d’obres molt diverses, una de les quals l’han escrita a la mateixa escola.

D’altra banda, Roger Pou ha explicat que cada centre educatiu ha treballat cada obra de manera diferent, ja que hi ha qui l’ha preparat com una activitat extraescolar i altres que ho han fet dins l’horari lectiu.

Les entrades tenen un preu de 6 euros i es poden comprar aquesta tarda entre les 6 i les 8 a la Sala de Bótes del Calisay o demà dissabte d’11 a 1 del migdia o una hora abans al mateix Teatre Principal.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (17/05/2018)