Teatre Principal

Ràdio Arenys organitza per aquest diumenge la novena edició de la Mostra de Cinema Documental

Per aquest ocasió, es projectaran tres documentals que, de nou, tenen participació arenyenca i serà a partir de les 5 de la tarda al Teatre Principal.

Ràdio Arenys torna a apostar per produccions realitzades per professionals del món audiovisual d’Arenys de Mar. Per aquest motiu, s’ha optat per una tarda que arrencarà amb la projecció de ‘Propietarios de sueños’, un documental que mostra la problemàtica d’exclusió social en el nostre país en què  i té la participació de diversos arenyencs com Eloi Tomàs en el muntatge i guió o la música de Miquel G.Font. Tot seguit, es podrà tornar a veure el vídeo documental dels 65 anys del Cau Flos i Calcat dirigit per Marc Mitjà i Laura Galofré. I, finalment, el documental ‘Causa Especial 20907/2017’ en què es parla sobre el camí judicial que va portar a la presó els líders independentistes.  D’aquest últim dirigit per Jaume Roures, de Mediapro, Marc Mitjà n’ha estat el muntador. De fet, destaca la feina de 10 setmanes per fer el muntatge de 17 entrevistes a juristes per explicar la causa judicial del procés.

El primer documental ‘Propietaris de sueños’  que es podrà veure té molta participació arenyenca. Un d’ells Eloi Tomàs destaca que és un documental amb moltes sorpreses que relata la feina de la fundació ‘Superació’ per ajudar a la integració social de joves amb risc d’exclusió social. Per tant, es podran conèixer les vivències de diversos protagonistes i com la Fundació els està ajudant a canviar la seva vida.

El preu serà de cinc euros i les entrades ja es poden comprar anticipadament a través del web www.teatreprincipal.cat.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (10/05/2019)