Teatre Principal

El Dominical celebra els seus 25 anys en un programa especial al Teatre Principal

Un programa que va servir per reivindicar el paper de la Ràdio com un instrument d’informació per davant de les pressions polítiques.

El programa va començar explicant els inicis del magazine després de la proposta que va rebre el periodista Enric Sierra per part del director d’aleshores, Oriol Ferran. Al llarg del programa es van recordar moments especials i claus viscuts durant aquests anys d’història en què es va donar veu als oients protagonistes. Entre els temes que es van recordar, per exemple, cal deestacar la campanya impulsada d’’Ajuda’ns a Ajudar’ o temes com quan es va destapar el cas d’aigua contaminada a Arenys. Tampoc van faltar moments en què es va fer una labor més social, quan es va ajudar a un veí a aconseguir que les seves filles vinguessin a Arenys així com altres anècdotes que s’han viscut al llarg dels anys.

El programa va comptar amb una tertúlia d’entitats arenyenques en què es va parlar de com veuen el poble i el servei local que fa la Ràdio.  També va tenir la col·laboració de professionals de renom a Catalunya que van destacar i posar en relleu la Ràdio com un instrument d’informació al servei de la ciutadania.

Finalment, va haver-hi un record especial a persones que ja no hi són i que hi van col·laborar com són Quico Bertran, Francesc Puig o Ivan Llensa.

Un cop finalitzat el programa, el mateix Enric Sierra es va mostrar content i emocionat de la jornada. Segons va dir, el programa volia donar especial protagonisme als oients sense deixar de banda una part reivindicativa.

El punt final el va posar un pastís, els agraïments a tothom que fa possible el programa i un pica-pica pels assistents.

Font: Ràdio Arenys 15/04/2019