Teatre Principal

L’actor Bruno Oro pujarà aquest diumenge a l’escenari del Teatre Principal

Ho farà amb l’obra ‘Immortal’, una comèdia dramàtica futurista en la qual Oro es desdoblarà en multitud de personatges que s’enfrontaran al pros i contres la vida eterna.

L’obra planteja diferents situacions, com per exemple, un personatge que fa més de 200 anys que treballa en una feina que no li agrada, un altre que té un fill que ja és besavi o un altre que ha de conviure amb el seu sogre fins al final dels temps. A través d’aquesta representació es vol convidar al públic a reflexionar sobre si és bo o no la vida eterna. De fet, la reacció en general és més aviat negativa cap a l’eternitat.

Aquest és el primer solo teatral de Bruno Oro, del qual n’és ideòleg i intèrpret únic. L’obra es va estrenar el passat setembre al Teatre Club Capitol de Barcelona i des d’aleshores ha passat per altres poblacions catalanes. Oro ha destacat el treball amb Marc Angelet i Alejo Levis, creadors de l’obra.

La cita és diumenge a les 7 de la tarda al Teatre Principal. El preu de l’entrada anticipada és de 15 euros i no anticipada 17 euros.

Font: Ràdio Arenys (25/04/2019)