Teatre Principal

El Calella Film Festival aterra avui i demà al Teatre Principal

Avui serà amb el film  ‘La Mancha Negra’ d’Enrique Garcia i, demà, amb ‘Mother of Apostles’ de la directora Zaza Buadze.  Les dues projeccions comptaran amb la presència dels directors del film.

El Calella Film Festival projecta un total de 12  cintes en les dues categories: Low Budget Films i Creative Rosebud Films. Arenys de Mar comptarà amb una pel·lícula de cada categoria.  Avui es projectarà ‘La Mancha Negra’, un ‘thriller rural’ ambientat a Andalusia als anys 70. 

Ja demà és el torn de la pel·lícula d’Ucraïna ‘Mother of Apostles’ de la categoria Creative Rosebood Films, un drama ambientat a l’any 2014 en què la protagonista decideix cercar el seu filldesprés d’assabentar-se que ha mort perquè l’avió on viatjava ha estat abatut en territori ocupat.

 Les entrades tenen un preu de 3 o 5 euros depenent de la categoria.  La projecció serà a dos quarts de nou del vespre al Teatre Principal i les entrades ja es poden adquirir a través d’Internet. El Festival posa punt final demà amb la cerimònia de lliurament de premis a la Sala Mozart de Calella.  Més informació al www.calellafilmfestival.com

Font: Ràdio Arenys 91.2 (07/10/2021)