Teatre Principal

El Teatre Principal ens porta dos espectacles aquest cap de setmana.

Per una banda dissabte Dora Cantero i Joan Bramon Mora ens porten la pre-estrena de l’espectacle ‘El tiempo de las Tortugas’ mentre que diumenge la companyia Els Pentina el Gat puja dalt l’escenari amb ‘Vers per On’.

 ‘El tiempo de las tortugas’ és un espectacle eclèctic que combina la poesia, la música i l’audiovisual tot acompanyat d’un toc d’humor. A través dels poemes de Dora Cantero i la presència musical de Joan Bramon Móra, l’obra s’endinsa en un viatge emocional a través d’una conferència sobre la tortuga caretta caretta que ens parla de l’amor, el desamor o la por al rebuig

Aquest dissabte serà la pre-estrena d’aquest espectacle que ha fet residència al Teatre Principal a dos quarts de nou del vespre.  L’estrena serà el pròxim 6 e novembre al Festival Titere de Murcia. La cita a dos quarts de nou del vespre i l’entrada té un preu de 8 euros si es compra anticipadament o 10 al mateix teatre i la cita és a dos quarts de nou del vespre.

Una proposta familiar musical pel diumenge

Serà amb la companyia Els Pentina el Gat amb ‘Vers per on’, un concert de ‘poesia pop’ basat en els poemes de Núria Freixa. Un dels intèrprets, Sam Atencia, afirma que és un espectacle en què s’ha triat els poemes que parlen sobre la infantesa i el joc i les estacions de l’any.  Afirma que és un concert divertit, amb molta energia i amb la participació del públic. Parteix d’un assaig d’un grup musical que es troba els poemes de Núria Freixa i els va musicant a mesura que transcorre l’espectacle.

El concert serà diumenge a les 6 de la tarda i el preu és de 6 euros de forma anticipada o 7 directament a la taquilla.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (08/10/2021)