Teatre Principal

L’actor arenyenc Guillem Font actua aquest cap de setmana a Arenys de Mar

Serà amb seva primera obra ‘Es Pronuncia Camí’ de La Mala Companyia. La representació serà aquest diumenge a partir de les 7 de la tarda al Teatre Principal.

Aquesta obra està basada en ‘La Pesta’ d’Albert Camus i l’argument és del tot d’actualitat, ja que  passa per tres joves que s’han de confinar per l’arribada d’una pandèmia. Per tal de no deixar perdre el temps, els joves, estudiants de teatre, decideixen assajar en l’adaptació de l’obra de Camus.  A partir d’aquí, els protagonistes se sentiran identificats amb els personatges, situacions i paraules de la novel·la ‘La Pesta’. Guillem Font diu que l’obra no parla del ‘drama’ del Coronavirus, sinó que és un espectacle que reflexiona sobre tot allò que ha comportat la pandèmia: els dubtes, les actituds que cal prendre o allò que ens comporta.

La Mala Companyia és una jove companyia de teatre nascuda entre actors graduats fa poc a l’Institut del Teatre. La integren, a banda de Font, Cristina Fuentes, Àlex Pujol i Eduard Serra. Una obra que es va estrenar aquest estiu a la Sala Beckett en el marc del Festival Grec de Barcelona. Després de passar per Arenys de Mar,  la companyia pujarà dalt l’escenari d’Ulldecona, Girona i tornaran a la Sala Gleva de Barcelona durant tres setmanes més.

Les entrades estan a la venda a través d’Internet a un preu de 10 euros i 12 a la taquilla del teatre.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (01/10/2021)