Teatre Principal

Una Mostra de Circ Contemporani, novetat principal de la nova temporada del Teatre Principal

La nova temporada de gener a juny del Teatre Principal arrenca el pròxim 16 de gener amb el ballet ‘La bella dorment’ de Txaikovski. Una programació que s’allargarà fins al mes de juny amb moltes propostes teatrals i musicals.  Com a novetat, inclou una primera Mostra de Circ Contemporani.

La programació d’enguany combina el teatre familiar, per adults i propostes musicals, amb l’estrena del nou espectacle de la companyia Divinas així com dos concerts de l’Escola de Música d’Arenys de Mar, un d’ells pel Dia Internacional de la Dona Treballadora que es commemora el 8 de març. Pel que fa al teatre familiar i dansa també opten per espectacles que tinguin vinculació arenyenca amb la companyia Binixiflat Teatre així com l’espectacle Àer de Laia Santanach. Una programació en què tampoc faltarà una nova edició de la Mostra de Cinema Cinera organitzada per Ràdio Arenys. Dos dels responsables del Teatre Principal, Sergi Fortuny i Toni Riba, han avançat que, enguany, la programació inclou una primera Mostra de Circ Contemporani a finals del mes de maig amb participació de persones dels dos Arenys i que comptarà amb tres espectacles.

Els plats forts de la temporada teatral seran amb l’espectacle ‘Calma’ amb Guillem Albà, ‘Dentríssim’ del grup Xiula o ‘L’amic retrobat’ de Josep Maria Miró.  De fet, des del Teatre Principal apunten que han optat, majoritàriament, per espectacles estrenats recentment.  D’aquest últim, destaquen que s’ha pogut veure fins a finals d’any al TNC. Es tracta de l’adaptació de la novel·la de Fred Uhlman sobre una història ambientada a l’Alemanya nazi.

Pel que fa a les retransmissions d’òpera i ballet, des del Teatre Principal han posat en relleu la bona sortida que estan tenint, ja que atrau públic no només d’Arenys sinó d’arreu de la comarca.  La temporada acabarà amb els concerts de final de curs de les escoles arenyenques  així com el projecte escolar que es duu a terme al llarg de l’any ‘Anem al Teatre’. Les entrades ja s’han posat a la venda a través d’Internet.

Val a dir que al llarg del 2019 han passat 17.404 persones pel Teatre Principal, una xifra que representa un 65’32% de les butaques disponibles.   Una xifra superior a l’últim any on s’ha consolidat el Teatre per Adults i han tingut molt bona sortida els actes organitzats per les entitats arenyenques.

Font: Ràdio Arenys (08/01/2020)