Teatre Principal

‘La bona vida’ inaugura la temporada al Teatre Principal

El teatre fa la primera representació teatral de la nova temporada. Serà amb l’espectacle familiar ‘La bona vida’ amb 2 Princeses Barbudes el diumenge a partir de les 6 de la tarda.

‘La bona vida’ és un concert familiar amb temes compostos per la mateixa companyia. Aquest últim recull de cançons tracta sobre el Paleolític de manera humorística. Ho explica Marc Marsè, un dels membres de la companyia, qui reconeix que la seva proposta és una combinació estrambòtica i per a tots els públics.

L’espectacle parla de la vida al Paleolític i tracta aspectes com, per exemple, quina roba vestien o com feien foc. Tot això ho expliquen els quatre músics que formen la companyia tocant instruments petits o de joguet com un ukelele, un acordió de joguina o un piano de joguina també, entre altres. Marsè garanteix, però, que el so que aconsegueixen és el d’un grup de rock però amb la particularitat de tocar-lo amb uns instruments diferents.

L’espectacle serà a les 6 de la tarda  i el preu de l’entrada és de 7 euros i 6 de forma anticipada a través d’Internet.

Font: Ràdio Arenys (24/01/2020)