Teatre Principal

La nova programación del Teatre Principal JA ÉS AQUÍ!

Ja podeu donar un cop d’ull a la pàgina web del teatre i veure la nova programació que el Teatre Principal d’Arenys de Mar oferirà aquesta tardor 2019. En aquesta programació trobarem propostes locals i grans èxits del panorama musical, teatral que estan de gira per Catalunya.

Les companyies arenyenques de teatre familiar Zipit Company i Petit Bonhom, ens presentaran les seves últimes produccions “Mil Bocins” i “Cocue” dos espectacles de titelles que formaran part de la temporada de teatre familiar juntament amb altres espectacles musicalspels més petits de casa com “Per un Instantdela Tresca i la Verdesca, “Dins la Panxa del Llop” de la companyia De Paper, “Aladdin #ThePopMusical” de la Roda Produccions i “El Conte de Nadal” amb Sim Salabim.

Pel que fa a la programació per adults començarem amb la presentació del nou disc de Marc Egea, “La Ploma de Perdiu“, i amb un concert del Cor de l’Auditori de Girona amb 16 veus femenines que ens presentaran l’últim espectacle Geriona entre Musical“. Seguirem amb l’espectacle Teatre-Musical “There Was a Fiesta” i acabarem el diumenge 1 de desembre amb “Lapònia

També arrencarà la nova temporada de la Royal Opera House de Londres amb dues òperes “Don Giovani” i “Don Paquale“, i dos ballets: “Coppelia” i un nou “Mix Ballet“. Aquesta programació també inclou una Sarsuela des del Gran Teatre del Liceu de Barcelona el mes de novembre, “Doña Francisquita“.

Molt aviat podreu trobar els llibrets de la programació al Centre Cultural Calisay, i ja la podeu consultar al portal web del teatre (www.teatreprincipal.cat). Les entrades es posaran a la venda a partir del diumenge 1 de setembre.