Teatre Principal

Ja es coneix la programació del 28è Festival de Jazz d’Arenys de Mar

Arrencarà el 26 de juliol i posarà el punt final el 23 d’agost. Aquesta serà la 28ena edició d’aquest certamen a la nostra vila que atrau a gent del poble i també de fora de la vila.

El cartell del festival d’enguany està format per Dani Nel·lo & Los Saxofonistas Salvajes que donarà el tret de sortida. Després seguirà una formació propera com és la Big Band Jazz Maresme & Txell Sust, a més de Tricia Boutté & New Orleans Tradition, The Big Jamboree & Agustí Burriel i el punt final el posarà Big Dani Pérez. Un dels organitzadors del Festival de Jazz, Enric Pera, ha destacat que s’ha buscat combinar grups nous amb altres que ja han vingut altres vegades. L’aposta és sempre per formacions catalanes.

El Festival de Jazz d’Arenys de Mar ha anat creixent i consolidant-se amb un públic de la vila, però també de fora. De fet, Enric Pera ha afirmat que de mica en mica es va recuperant de nou el públic d’Arenys de Mar.

Les entrades es posaran a la venda a finals de juny a través del portal del Teatre Principal. Els preus es mantindran respecta als darrers anys, és a dir, 10 euros anticipades i 12 euros a taquilla.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (06/06/2019)