Teatre Principal

Ja s’han posat a la venda les entrades per a la nova temporada del Teatre Principal

Arrencarà el pròxim 22 de gener fins al mes de juny amb espectacles de música, teatre i dansa així com les produccions i actes de les entitats arenyenques.

La nova programació arrenca amb l’òpera ‘La Dama de Piques’ de Txaikovski.  Els caps de cartell d’aquesta nova programació seran Bruno Oro amb el seu espectacle ‘Immortal’, ‘Només una vegada’ de Marta Buchaca o l’espectacle musical Rise amb The Sey Sisters, entre altres.   Tot això, combinat amb els espectacles familiars com ‘Adeu Peter Pan’ de Festuc Teatre o Xarivari amb Teatre Mòbil, un dels punts forts de la programació que sempre funcionen.  Com sempre, la dansa i les retransmissions de ballets i òpera també hi tenen cabuda.

Una de les novetats respecte a la nova temporada és atraure el col·lectiu de joves, el tipus de públic que costa més que s’apropi al Teatre Principal. Per aquest motiu, s’ha optat per programar espectacles adreçats a ells, com  així com incloure descomptes amb les entrades amb el Carnet d’Estudiant.

Tampoc faltaran els espectacles amb participació arenyenca com el concert ‘Banda de Pel·lícula’ de l’Escola de Música d’Arenys de Mar, entre altres.

Font: Ràdio Arenys 08/01/2019