Teatre Principal

16.000 espectadors han assistit al Teatre Principal durant l’any 2018

Al llarg de l’any, l’equipament cultural ha tingut un 67% d’ocupació i des del Teatre es mostren molt contents de la resposta del públic, ja que augmentat en 1.500 persones respecte a l’any passat.

 Al llarg d’aquest 2018, el Teatre  Principal ha comptat amb 98 funcions, ja siguin les pròpies programades pel Teatre així com les diverses activitats que s’han fet des de l’Ajuntament i les entitats  arenyenques.  Toni Riba i Sergi Fortuny, dos dels responsables del Teatre Principal, estan satisfets de l’assistència, ja que de les 26.800 localitats disponibles , se n’han omplert 16.000.  Destaquen que s’està fidelitzant el públic perquè molts d’ells repeteixen al llarg de l’any. A més, posen en relleu que cada vegada comptem amb més públic de fora de la nostra vila i que el percentatge arribaria al 30%.

Pel que fa al tipus de públic, des del Teatre Principal apunten que és molt variat i de totes les franges d’edat, ja que opten per una programació que tothom hi tingui cabuda. Tot i així, el punt més fluix seria el públic adolescent. Per aquest motiu, de cara a la pròxima temporada es vol atraure aquest col·lectiu amb espectacles adreçats a ells així com descomptes a les entrades amb el Carnet d’Estudiant.

La nova programació de Gener a Juny arrencarà el dia 22 de gener amb l’òpera ‘La Dama de Piques’ de Txaikovski.  Els caps de cartell d’aquesta nova programació seran Bruno Oro amb el seu espectacle ‘Immortal’, ‘Només una vegada’ de Marta Buchaca o l’espectacle musical Rise amb The Sey Sisters, entre altres.  Les entrades es posaran a la venda a partir del 7 de gener.

Font: Ràdio Arenys 27/12/2018