CELEBRANT BEETHOVEN amb Nexus Piano Duo

Quatre mans i un sol esperit podria molt bé definir el pianisme exquisit al qual arriben aquests dos intèrprets que es converteixen en un de sol quan toquen junts.

THE MISSED LOVE amb CYC

El primer espectacle de la companyia CYC és una triologia que parla sobre l’amor que trobem a faltar al llarg dels anys. THE MISSED LOVE parla sobre tot allò que ens omple, que ens fa feliç, que ens fa ballar però que sovint oblidem. És una recerca cap a l’amor a la nostra vida.

SANT ROC 2020

Reserva la teva entrada anticipadament pel Documental dels deu anys de La Pesta, la retransmissió de la Dansa d’Arenys i el concert d’havaneres amb el grup Els Cremats.

FESTIVAL UAOOO!

Un recull d’espectacles adreçats a públic familiar i infantil de companyies i artistes que viuen a Arenys de Mar que es duran a terme tots els diumenges d’agost.

SANT ZENON 2020

El Sant Zenon d’aquest any serà un pèl diferent al dels anys anteriors, la situació sanitària actual marcarà la forma de viure-la i per això us presentem un seguit de recomanacions per gaudir-la intensament.

MU-DANSA (Xoc Anti-Tempo)

Es basa en la història de la dansa, la seva evolució i possible continuïtat i obertura. Amb aquest espectacle, els 5 intèrprets desenvolupen una versatilitat que ha de ser la identitat de la nova companyia des d’un principi, i que ha d’abastar des del clàssic més cru fins la dansa teatre.

Concert amb MANU GUIX

Manu Guix ens presenta en format acústic les cançons de la seva discografia i, alhora, realitza versions d’altres temes clàssics de la música de tots els temps.

EL GALLARDO ESPAÑOL

Peyu es carrega tot el pes de l’obra a l’esquena i és el mateix actor qui interpreta a tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arlaxa… El Gallardo Español. L’eina d’en Peyu per diblar la censura!