Teatre Principal

El Teatre Principal tanca amb 5.700 espectadors i 59 funcions el primer semestre

Bon balanç de temporada del Teatre Principal d’Arenys. Tot i les limitacions de capacitat al 50% que han tingut durant molts mesos, constaten la bona resposta del públic als espectacles programats. 

Unes xifres que ja superen les del 2020, tenint en compte que el Teatre va tenir tancat de març a juliol durant l’any passat. Enguany, l’equipament no s’ha vist obligat a tancar cap dia tot i que sí han patit les limitacions de capacitat. Els espectacles d’adults han tingut molt bona rebuda per part del públic. De fet, aquest era un dels objectius principals del Teatre, potenciar aquestes funcions.

A nivell econòmic, apunta un dels responsables del teatre Sergi Fortuny, la qüestió es complica més i és que la limitació de capacitat, evidentment, fa disminuir els ingressos mentre que les companyies segueixen mantenint preus.

Des del Teatre treballen ja en la nova temporada. De fet alguns noms que tenen confirmats és el de l’artista Beth amb el seu nou treball Origen o El Pot Petit amb l’espectacle Les aventures del Lleó vergonyós.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (09/06/2021)