Teatre Principal

Comença la nova temporada del Teatre Principal

Aquesta vegada l’oferta l’encaren amb un 70% de l’aforament, una mesura que els condiciona econòmicament. Entre els espectacles que hi formaran part hi ha funcions pels més petits que són el recurs més demanat. Les entrades per tots ells ja estan a la venda.

Setembre ha començat i amb ell la nova temporada del Teatre Principal. Enguany, però seguirà mantenint algunes de les mesures que s’han estat aplicant durant la pandèmia. Una d’elles, és la reducció de l’aforament al 70%. El responsable del Teatre Principal, Sergi Fortuny, informa que aquesta mesura els condiciona molt, sobretot en el preu dels espectacles que ofereixen. Tot i això, espera que la resposta de la població segueixi sent igual de positiva que fins ara.

Fortuny afegeix que per aquesta temporada han seguit pensant amb el producte que sempre agrada a l’espectador. El públic infantil podrà gaudir d’espectacles cada quinze dies, tot i que no deixaran de banda l’oferta per adults. Això és així perquè el públic adult s’ha consolidat molt en els darrers anys.

La temporada comença el 19 de setembre a les 19h de la tarda amb ‘Les històries es fan música’ de Noctes cor de cambra. El dia 26 serà el torn del teatre familiar amb el ‘Joc de cadires’ amb la companyia cal Teatre. Tal com dèiem, les entrades poden comprar-se a partir d’avui al web del Teatre Principal. Algunes d’elles, però, ja estan a punt d’esgotar-se, per exemple l’espectacle del Pot Petit del 28 de novembre.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (06/09/2021)