Teatre Principal

‘Valsos i Polques’ és el concert sobre música vianesa d’aquest diumegne al Principal

L’Orquestra Terres de Marca pujarà dalt l’escenari del Teatre Principal amb l’espectacle ‘Valsos i polques’, un concert dedicat a la música vianesa. La cita és diumenge a les 7 de la tarda.

Des del 1939 el concert de Viena de Cap d’Any s’ha anat estenent i s’acostuma a retransmetre arreu del món. De fet, en els últims anys moltes ciutats catalanes ofereixen aquest concert que compta amb valsos, masurques, polques i marxes dels compositors de la família Strauss. Des de l’Orquestra Terres de Marca oferiran un repertori clàssic centrat en el compositor austríac. La directora artística, Concepció Ramió, detalla que, entre les peces, no faltarà El Bell Danubi Blau o la Marxa Radetxky. Tampoc faltarà alguna sorpresa.

L’orquestra Terres de Marca té enregistrat un CD sobre el poemari ‘L’oratori’ del Llibre de Sinera que el vendran durant el concert d’aquest diumenge. L’actuació, que serà a les 7 de la tarda, té un preu de 17 euros i les entrades es poden adquirir a través d’Internet de forma anticipada o la taquilla del Teatre.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (18/12/2020)