Teatre Principal

‘Un nou vestit per a l’emperador’, la proposta familiar per aquest diumenge al Teatre Principal

‘Un nou vestit per a l’emperador’ de la companyia La Pera Llimonera és la primera proposta familiar  d’aquesta temporada al Teatre Principal.  Un espectacle basat en un dels clàssics més actuals de Hans Christian Andersen.

Un dels intèrprets, Pere Romagosa, explica que es tracta d’un espectacle d’humor en què els protagonistes són dos venedors que volen vendre el ‘vestit’ que afirmen que va pertànyer al conseller que era qui assessorava a l’emperador de com havia de vestir-se.  Rogamosa explica que en l’espectacle juguen amb la història llibre de Hans Christian Andersen en què l’emperador acabava despullat. En aquest cas, quedarà la incògnita fins al final. Un espectacle que parla sobre l’ambició, la hipocresia, l’engany o la sinceritat.

‘Un nou vestit per a l’emperador’ es va estrenar a la Mostra d’Igualada l’abril de l’any 2022 i el febrer passat van participar a la fira FETEN on l’espectacle ha estat guardonat amb el premi de la millor dramatúrgia.  Romagosa afirma que aterren a Arenys de Mar amb molta il·lusió tenint en compte que l’arenyenc Alfred Casas n’ha dissenyat l’escenografia. 

La cita és a les 6 de la tarda d’aquest diumenge i l’espectacle té un preu de 7 euros, 6 si es compra de forma anticipada al Teatre Principal.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (22/09/2023)