Teatre Principal

Poemes de Salvador Espriu amb música hip hop és la proposta de Vinnie Kairos

Aquest cap de setmana el Teatre Principal acull l’espectacle Sinera, una proposta musical amb l’arenyenc Vicent Josep, conegut artísticament com a Vinnie Kairos.

Un artista que presentarà el disc Sinera en homenatge al poeta arenyenc Salvador Espriu. Reconeix estar molt il·lusionat a poder actuar a la nostra vila amb un disc que proposa un viatge al món interior de l’artista i a la sonoritat mediterrània. Un àlbum que lliga la Nova Cançó i el hip hop.

Kairos explica que va voler construir un paral·lelisme entre l’origen de la música hip hop, que era una necessitat social del moment, amb què hauria passat si aquesta situació hagués tingut lloc a Catalunya. En aquesta ocasió, proposen un show dinàmic en col·laboració amb Mad Phi i l’Home estàtic, a més del showcase de Gerard Bayo i Roger Ponsarnau.

Ja fa un any que Sinera va veure la llum i Vinnie Kairos reconeix que, tot i les dificultats de la pandèmia, han seguit apostant per difondre les peculiaritats d’aquesta proposta musical. La cita, dissabte a dos quarts de nou del vespre.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (22/04/2021)