Teatre Principal

L’espectacle ‘Els cistells de la Caputxeta’ acosta la música tradicional a tots els públics

La companyia Samfaina de Colors proposa un espectacle que compta amb diversos instruments tradicionals, poemes de Miquel Martí i Pol i cançons tradicionals de la música catalana. La cita, aquest diumenge a les 18h al Teatre Principal d’Arenys de Mar.

Mirna Vilasís, una de les dues intèrprets que protagonitzen l’obra, explica que és un espectacle centrat en els dotze mesos de l’any a través del personatge de la caputxeta vermella, els poemes de Miquel Martí i Pol del llibre ‘Per molts anys!’, i diverses cançons tradicionals dedicades a cada mes de l’any.

‘Els cistells de la Caputxeta’ és una proposta musical amb dos actors, Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, que combinen instruments com la veu, acordió diatònic, guitarró, el sac de gemecs, flabiol i tamborí, entre altres. L’obra fa gira per les escoles i teatres familiars amb l’objectiu de fer tornar la música tradicional als escenaris i acostar-la a tots els membres de la família.

Vilasís comenta que el personatge del conte de la Caputxeta Vermella és només una excusa que actua de fil conductor durant tota l’obra, amb referències al conte tradicional. Tot i això, deixa clar que els espectadors no veuran el conte sobre l’escenari, sinó una proposta musical innovadora.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (19/02/2021)