Teatre Principal

Ja estan a la venda les entrades per la nova temporada Gener-Juny 2021.

Des d’avui ja pots comprar entrades anticipades per la nova temporada del primer semestre del 2021.

El Teatre Principal d’Arenys de Mar, presentem nova temporada amb un total de deu espectacles. Aquesta temporada hi trobaràs cinc espectacles familiars i cinc espectacles per a públic adult. Malauradament no és una temporada amb moltes novetats, ja que des del Teatre Principal ens hem proposat reprogramar tots aquells espectacles possibles que a causa de la pandèmia ens vam veure obligats a suspendre durant el 2020.

Una de les grans novetats que hi trobareu, és el primer espectacle d’adults Els Brugarol de Ramon Madaula, el diumenge 14 de febrer, i l’estrena del nou espectacle de la companyia Divinas, Moonlight Serenade també el mes de febrer, exactament el dia 28. Els mesos següents és quan podrem recuperar el poètic espectacle de teatre Calma! de Guillem Albà, el concert de Manu Guix i la dansa d’Àer amb EsDansa dirigit i interpretat per l’arenyenca Laia Santanach i tres ballarins més.

La temporada de Teatre Familiar sí que ve carregada de novetats. El primer espectacle i el que dóna el tret de sortida a aquesta temporada és Orbital l’última estrena de la Cia. Farrés Brothers. Seguirem amb la música de Samfaina de Colors i Els Cistells de la Caputxeta, també tindrem màgia de Txema Màgic que amb més de deu premis i més d’un centenar de funcions ens representará The Postman i acabrem amb titelles com Joc de Cadires de Cal Teatre i Safari, un espectacle posposat del 2020 de La Baldufa que aborda el tema del Bullying.

Aquesta és la temporada que podreu gaudir al Teatre Principal d’Arenys de Mar aquest semestre i que a partir d’avui ja podeu comprar les vostres entrades al web www.teatreprincipal.cat. I recordeu que seguim amb les restriccions de la Covid-19 amb un aforament limitat al 50%.

Esperem que la puguem compartir amb tots vosaltres i sense haver de suspendre cap més espectacle.