Teatre Principal

OVELLES de Yago Alonso i Carmen Marfà.

El Víctor, l’Alba i l’Arnau, tres germans de Barcelona, es troben per decidir què fer amb una insòlita herència. Però aviat s’adonaran que el que semblava un regal caigut del cel pot capgirar la seva realitat. Aferrats a unes vides que no els satisfan, s’enfrontaran a una decisió que posarà a prova la seva relació de germans.

Al cap i a la fi, qui està disposat a renunciar a res per un ramat d’ovelles?

‘Ovelles’ reflexiona, en clau d’humor, sobre la frustració d’una generació marcada per la crisi. De com fer front a la decepció i de la permanent necessitat de reinventar-nos. Perquè, realment, voler és poder?

Actualment vivim envoltats de missatges positius on la paraula de moda és “empoderament”. Però, ¿fins on? ¿Fins a quin punt podem realment canviar la nostra vida? Ara sembla que tots hàgim de ser emprenedors i potser no tots volem ni podem ser-ho.

A través de la relació de tres germans, “Ovelles” parla de les frustracions d’aquesta generació, de les seves pors i de com afrontar-les. En un moment on la consciència ecològica va guanyant cada vegada més terreny i posa en evidència la nostra desconnexió amb el món rural.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!

Diumenge, 20 Febrer
19:00
Teatre Principal
12€ (Consulta descomptes)
75 MIN.
DESCOMPTES DISPONIBLES

PREU WEB (Anticipada), 10€
Soci EMA, Ateneu o Serafics, 9€
Familia Nombrosa i Monoparental, 9€
Soci Teatre Principal, 8€
Carnet Estudiant / Jove, 8€

FITXA ARTÍSTICA

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ – Yago Alonso i Carmen Marfà.
INTÈRPRETS – Sara Espígul, Biel Duran i Eduard Buch.
PRODUCCIÓ – Flyhard Produccions S.L i El Ramat Produccions.
DISSENY D’IL·LUMINACIÍ I ESPAI SONOR – Xavi Gardés.

Venda on-line tancada