Teatre Principal

MISTELA CANDELA SARSUELA d’Epidèmia Teatre

Tres sarsueles en una. Fresques,còmiques i rimades. Pitarra i Vidal iValenciano tornen als escenaris com aclàssics d’avui dia per fer-nos matarles penes. 

Quatre actors i un músic, bevedors demistela, es fan una sarsuela d’embolicsen una sastreria: Corina espera el seupríncep blau, però sa mare planeja quees casi amb Don Mateu, antic conegutde la Sastressa; la Sastressas’encaterina de Titus, promès de Maria… 

Sastres, metges i lloros amaneixen elplat dins la versatilitat d’una comèdia musical.

La dramatúrgia de Mistela Candela Sarsuela es crea a partir de dues obres de FredericSoler i una d’Eduard Vidal i Valenciano, signades amb els pseudònims respectius: El punt de les dones, Si us plau per força i La gran sastressa de Midalvent.

A Epidèmia Teatre pensem que els clàssics s’han de reinterpretar i, fins i tot, reescriure.Com diu Katie Mitchell, “una cultura sana tiene que enfrentarse los clásicos como si sehubieran escrito hoy en día”. Per això ens hem pres moltes llicències: hem canviatversos originals, hem retallat monòlegs, hem afegit versos d’altres obres, ens hemallunyat de l’estètica tradicional de les sarsueles, i hem revisat el paper de lesdones per empoderar-les.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!

Diumenge, 27 Març
19:00
Teatre Principal
12€ (Consulta descomptes)
1H. 30 MIN.
DESCOMPTES DISPONIBLES

PREU WEB (Anticipada), 10€
Soci EMA, Ateneu o Serafics, 9€
Familia Nombrosa i Monoparental, 9€
Soci Teatre Principal, 8€
Carnet Estudiant / Jove, 8€

FITXA ARTÍSTICA

DIRECCIÓ – Gemma Sangerman
INTÈRPRETS – Aida Llop, Mireia Lorente-Picó, Lluís Oliver, Joan Sáez
PIANISTA – Oriol López-Calle
DRAMATÚRGIA – Sílvia Navarro, Gemma Sangerman

Venda on-line tancada