MAYERLING de Franz Liszty

Mayerling és un clàssic del repertori de The Royal Ballet, amb la seva profunditat emocional, les seves evocadores imatges i un dels papers més exigents mai creats per a un ballarí. Kenneth Macmillan coreografiar una obra complexa sobre l’hereu psicològicament turmentat de l’imperi dels Habsburg, el príncep hereu Rodolfo.

Des del començament del ballet, el glamur de la cort austro-hongaresa contrasta amb el rerefons d’una intriga sexual i política que impulsa la història cap a la seva violent clímax amb un doble suïcidi.
L’extens repartiment permet l’ús d’impressionants conjunts, a més dels nombrosos sols que conté el ballet, d’un caràcter molt personal, i de pas de deux d’un erotisme pertorbador. Aquest ballet, ple d’intensitat, bogeria i passió, demostra que de vegades la veritat és més escandalosa que la ficció.

Venda d’entrades anticipades divendres 12 d’octubre de 19 a 20.15h a la taquilla del teatre.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dilluns, 15 octubre
20:15
Teatre Principal
17€
3:15' (Inclou dos descans)
2018-10-15 20:15 2018-10-15 23:30 Europe/Andorra MAYERLING de Franz Liszty Mayerling és un clàssic del repertori de The Royal Ballet, amb la seva profunditat emocional, les seves evocadores imatges i un dels papers més exigents mai creats per a un ballarí. Teatre Principal Teatre Principal

Anticipada Internet, 15€ (Preu Web)

Socis, 13€

Detalls tècnics

Coreografía: KENNETH MACMILLAN

Música: FRANZ LISZT

Arrenjada i orquestrada: JOHN LANCHBERY

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.