Teatre Principal

LLUÍS COLOMA, HIS MUSICAL TROUPE I BIG DANI PÉREZ

Ara fa 20 anys, Lluís Coloma va començar un viatge musical que l’ha portat a tocar als escenaris més importants de tot al món, dintre de l’escena del piano de Blues i Boogie Woogie. A més, ho ha fet creant un llenguatge propi i personal.

Músic inquiet, actualment es troba en un moment d’explosió creativa en la seva carrera, trencant esquemes i límits musicals. Un punt d’inflexió, on de forma natural crea temes que sonen orgànics i originals. Composicions que evoquen un imaginari èpic, cinematogràfic…
que et fan sortir del pensament conceptual i et transporten de manera directa i involuntària a una dimensió sensitiva i dinàmica. Totes elles lligades amb el fil conductor del Blues i d’un batec rítmic comú, que apareix trepidant inclús en tempos lents.

Una música captivadora i ballable, amb un llenguatge clar i contundent, treballada de forma artesanal i plena de detalls, que la fan rica en sensacions i matisos; arrelada en la tradició del Blues, el Boogie Woogie, el Rock & Roll, la Música Clàssica, la Música Country… que són simplement el punt de partida per transitar per nous camins que porten a espais sonors inexplorats.

Amb la incorporació de nous instruments com la percussió i un quartet de corda, ens presenta la seva “Musical Troupe”, on reuneix, renova i reinventa les seves formacions habituals per aconseguir moltes més textures i colors, tot portant al present una música que sovint s’associa al passat.

Lluís ens presentarà el seu nou treball discogràfic Trip to Everywhere produït pel prestigiós guitarrista i productor Jaime Stinus, que li ha aportat un so modern, actual i innovador, sense perdre les profundes arrels tradicionals, i estirant-lo musicalment més enllà del previsible.

Tot aixó, amb la presencia especial de l’explosiu saxofonista Big Dani Pérez.

Compra aquí les entrades
No esperis més

Divendres, 29 Juliol
22:00
Pati del Xifre
10€ (Anticipada) | 12€ (Taquilla)
Venda on-line tancada