Teatre Principal

LET’S ROCK, LET’S DANCE… LET’S CELLO!

amb de Northern Cellos.


Northern Cellos és probablement l’únic quartet de Violoncels elèctrics del país i un dels pocs d’Europa. Escortats per un bateria, interpreten medleys (o popurris) de Rock, Pop, Dance i Metal.

Amb “Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello!”,  Northern Cellos presenta una proposta refrescant, per a tots els públics, on tothom podrà reconèixer melodies que ens han acompanyat i fet ballar durant els últims anys. Amb un format innovador, ofereixen un espectacle únic capaç d’emocionar el públic amb una balada d’Ed Sheeran per tot seguit fer-lo aixecar de la cadira amb un tema d’Avicii, temes de Queen, Michael Jackson, AC/DC, Guns N’ Roses… I molt més!!!

Un espectacle innovador que no deixarà indiferent a ningú. 

Northern Cellos està format per quatre joves violoncel·listes de les comarques gironines i un percussionista/bateria també empordanès. Tots ells amb formació clàssica – són graduats pels Conservatoris del Liceu, de les Illes Balears i d’Utrecht – han apostat per la creació d’un projecte innovadorque pretén acostar la música, en general, i el violoncel, en particular, al gran públic. 

Fitxa artística

Violoncel·listes: Anna Caner, Maria de Palol, Edgar Casellas i Pol Farell.
Percussió: Joel Riu.

Preus i descomptes

Diumenge, 6 Novembre
19.00h
Durada de l’espectacle:
90 minuts
Lloc de l’espectacle:
Teatre Principal d’Arenys de Mar

Venda on-line tancada