EL TRENCANOUS de Piotr Ilich Tchaikovski

El trencanous ha estat una de les maneres més delicioses de descobrir l’encant del ballet: i constitueix un meravellós regal de vacances per a tota la família.
La molt estimada música de Txaikovski es correspon amb una aventura màgica viscuda la nit de Nadal per Clara i el seu ninot en forma de trencanous. El seu viatge al País dels Dolços conté alguns dels moments més coneguts de tota la història del ballet, com la Dansa de la Fada Confitada i el Vals de les Flors.

La producció de Peter Wright per a The Royal Ballet es manté fidel a l’esperit d’aquest clàssic del ballet rus, amb detalls d’època i flocs de neu que ballen. L’abundància de papers solistes i els números de conjunt posen en relleu la tècnica de primeríssima classe de la companyia en aquest clàssic nadalenc.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dilluns, 03 desembre
20:15
Teatre Principal
17€ (Consulta Descomptes)
2:30' (Inclou un descans)
2018-12-03 20:15 2018-12-03 22:45 Europe/Andorra EL TRENCANOUS de Piotr Ilich Tchaikovski La molt estimada música de Txaikovski es correspon amb una aventura màgica viscuda la nit de Nadal per Clara i el seu ninot en forma de trencanous. Teatre Principal Teatre Principal

Anticipada Internet, 15€ (Preu Web)

Socis, 13€

Detalls tècnics

Coreografia: PETER WRIGHT

A partir de: LEV IVANOV

Música: Piotr Ilich Txaikovski

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.