Teatre Principal

DEBUSSY I SCHUBERT

amb el Quartet Gerhard.


En el seu retorn després d’una década a Alemanya, el Quartet Gerhard presenta aquesta proposta amb dues de les obres més emblemàtiques de la literatura per a quartet de corda. L’únic quartet que va escriure Claude Debussy és una de les grans obres mestres de l’impressionisme francès. 

La combinació de les melodies orientals amb la utilització de la forma centreeuropea van marcar un abans i un després a l’història de la música. 

El programa es tanca amb una de les més importants obres de cambra de Franz Schubert: La mort i la donzella.

Considerat un dels quartets amb més projecció a nivell europeu, el Quartet Gerhard es distingeix per la seva remarcable sensibilitat pel so i per un respecte profund per la música com a un dels majors valors humans.

Fitxa artística

Violí: Lluís Castán Cochs.
Violí: Judit Bardolet Vilaró.
Viola: Miquel Jordà Saún.
Violoncel: Jesús Miralles Roger.

Preus i descomptes

Premis i reconeixements

Guanyadors de diversos premis nacionals i internacionals, el Quartet Gerhard ha participat a importants escenaris internacionals com la temporada de música de cambra Stadt-Casino de Basilea (Suïssa), el festival de quartets de corda de Bordeus i el Festival Radio France Montpellier (França), Elbphilharmonie Hamburg (Alemanya), temporada Musikamera a La Fenice de Venècia (Itàlia), al cicle Muzenforum a Bloemendaal i al Muziekgebouw (Holanda) dins del marc de la String Quartet Biennale Amsterdam 2020. Des del 2023 formen part de la Plataforma Merita que els atorga una projecció internacional rellevant. També han estat convidats a Festivals d’estiu de prestigi com la Schubertiada de Vilabertran, Festival Pau Casals del Vendrell, Porta Ferrada, Aix-enProvence i Verbier.

date_range
Diumenge, 14 Abril
19.00h
timer
Durada de l’espectacle:
60 minuts
location_on
Lloc de l’espectacle:
Teatre Principal d’Arenys de Mar

Venda on-line tancada