Teatre Principal

CONCERT D’ESTIU

A càrrec de l’Agrupació Coral de Carcaixent i la Coral l’Esperança


Un any més, la Coral l’Esperança presenta el seu concert d’estiu al Teatre Principal d’Arenys de Mar, oferint una vetllada plena de música i emoció. Aquesta edició és especialment destacada, ja que comptarà amb la participació de l’Agrupació Coral de Carcaixent com a coral convidada.

Aquesta col·laboració sorgeix arran de la visita que la Coral l’Esperança va fer a Carcaixent l’any passat, el 2023, on van participar en una trobada de diverses corals. En aquella ocasió, els cantaires arenyencs van tenir l’oportunitat de presentar un dels seus repertoris, creant un vincle especial amb l’Agrupació Coral de Carcaixent.

Ara, és el torn dels carcaixentins de retornar la visita i d’unir-se a la Coral l’Esperança en el seu concert d’estiu. Aquest esdeveniment promet ser una celebració de la música coral, amb una fusió de veus i estils que reflectirà la riquesa cultural de les dues agrupacions. El públic assistent podrà gaudir d’una actuació inoblidable que posarà de manifest la força de la col·laboració i l’intercanvi cultural entre les dues poblacions.

date_range
Dissabte, 29 Juny
19.00h
timer
Durada de l’espectacle:
75 minuts
location_on
Lloc de l’espectacle:
Teatre Principal d’Arenys de Mar
euro_symbol
Preu de l’entrada:
Entrada Gratuïta
(amb Taquilla Inversa)