Teatre Principal

El Teatre Principal presenta nova programació de tardor amb alguns espectacles que s’havien suspès per la COVID-19

Entre els vuit muntatges previstos entre el setembre i el desembre d’aquest 2020 es podrà veure damunt l’escenari el grup Xiula, en Peyu o Manu Guix. Desconeixen, però, de quina manera i amb quines limitacions d’aforament podran obrir la sala. 

Toni Riba, des del Teatre Principal d’Arenys de Mar, comenta que ja han  programat els muntatges per la tardor del 2020, els quals està previst que comencin el primer diumenge d’octubre amb teatre familiar. Pel que fa a la resta d’obres, informa que encara no s’han fet públiques les dates concretes. Tot i això, avança que la temporada comptarà amb quatre espectacles familiars, dos de musicals i dos de teatrals. Una programació composta per 8 propostes damunt l’escena que visitaran el Teatre Principal d’Arenys de Mar.

Riba informa que, a més, estan pendents de confirmar dos últims muntatges que podrien veure’s representats a l’escenari arenyenc. Alguns dels espectacles que s’han suspès durant aquests últims mesos, a més, els estan reprogramant per l’any 2021. Així doncs, finalment, celebra que han pogut reprogramar gairebé la totalitat dels espectacles suspesos. Comenta que, tot i que ho estan organitzant tot per poder tornar a oferir programació a partir del mes d’octubre, viuen amb incertesa si els podran representar i, sobretot, de quina manera. 

Caldrà esperar, segons comenta, a veure quina és la situació amb la COVID-19 però assegura que tant des del Teatre Principal, com les companyies amb les quals contacten, tenen moltes ganes de reprendre l’activitat.

Font: Ràdio Arenys (05/06/2020)