Teatre Principal

El teatre principal presenta LAPÒNIA aquest diumenge, una de les seves apostes de la temporada

Es tracta d’una comèdia catalana protagonitzada per Roger Coma, Meritxell Huertas, Manel Sans i Meritxell Calvo, amb conflicte i humor a parts iguals.

El que havia de ser una vetllada de festa i il·lusió nadalenca es converteix en una baralla entre germanes, parelles i cunyats d’on sortiran mentides, veritats i secrets inconfessables i és que Lapònia és un reflex del que passa a molts sopars de nadal. La problemàtica es desencadena per culpa dels més petits de la casa i és que una de les criatures explica a l’altre que aquest home amb barba blanca no existeix i que és un personatge de mentida que utilitzen els pares per fer xantatge als fills. Meritxell Huertas, una de les actrius, explica què podem veure diumenge a sobre de l’escenari.

Lapònia ha fet temporada a Barcelona i arriba amb molt bona crítica al principal. I és que l’obra convida a la reflexió sobre l’educació dels nostres fills enmig d’escenes còmiques. A més parla sobre dues cultures completament diferents.

Lapònia podrà veure’s al teatre principal aquest diumenge dia 1 de desembre a les 7 de la tarda. Les entrades poden comprar-se anticipadament al web del teatre principal a un preu de 17 euros.

Font: Ràdio Arenys 91.2